top of page

Ulvik - Praktisk info

REISEPLAN KORTREFF ULVIK :-)

Er Songlaget Stordabuen klar for helgetur "Kortreff i idylliske Ulvik"

Her finner du informasjon og reiseplan for helgen. Om det er noe uklart, tar me dette i pausen i morgen kveld.

- Olav -


REISEPLAN KORTREFF ULVIK
.pdf
Download PDF • 469KB

MELDING FRÅ KLESKOMITEEN

På måndag vart det informert litt om antrekk i Ulvik. På grunn av at programmet er såpass tight, har me gjort nokre mindre endringar. Det vil truleg ikkje bli tid til å skifte før «Singers Corner» eller mellom «Singers Corner» og konserten i samfunnshuset. Me går difor for same antrekk både på «Singers Corner» og i samfunnshuset:


Menn: svart bukse, svart skjorte, svarte sko og sokkar.

Damer: svart og leopardmønstra i fri kombinasjon. Har du ikkje noko i leopard så kan du går for heilsvart. Evt. smykker etc. i gull. Svarte sko.


Vil anbefale at ein også reiser i dette antrekket, men det blir opp til kvar enkelt. På «Singers corner» så kan det hende temperaturen er slik at me uansett må ha jakke. Då får det berre bli slik.


Kveldskonsert: Me kler oss fint. Ta på deg det du vil ha på festmiddagen


- Kari, Åsmund, MayLinn og Kari Hilde -


35 views0 comments

Recent Posts

See All

CHOIRMATE FOR SONGLAGET STORDABUEN?

Som nemnt på øvinga i dag ynskjer styret at koret prøver ut ei løysing kalla ChoirMate for å sjå om denne eventuelt kan (heilt eller delvis) kan erstatte Dropbox, Medlemsblogg, FB-gruppe, Spotify etc.

Dropbox - 2023

DROPBOX - NOTAR, TEKSTARK, LYD- OG VIDEOFILER 🎉 https://www.dropbox.com/sh/hl2hnp2lwlldpcn/AACIbkMxEWXWb8ilnYrB_UXVa?dl=0 • Passordet er det same som tidlegare

bottom of page