Ulvik - Praktisk info

REISEPLAN KORTREFF ULVIK :-)

Er Songlaget Stordabuen klar for helgetur "Kortreff i idylliske Ulvik"

Her finner du informasjon og reiseplan for helgen. Om det er noe uklart, tar me dette i pausen i morgen kveld.

- Olav -


REISEPLAN KORTREFF ULVIK
.pdf
Download PDF • 469KB

MELDING FRÅ KLESKOMITEEN

På måndag vart det informert litt om antrekk i Ulvik. På grunn av at programmet er såpass tight, har me gjort nokre mindre endringar. Det vil truleg ikkje bli tid til å skifte før «Singers Corner» eller mellom «Singers Corner» og konserten i samfunnshuset. Me går difor for same antrekk både på «Singers Corner» og i samfunnshuset:


Menn: svart bukse, svart skjorte, svarte sko og sokkar.

Damer: svart og leopardmønstra i fri kombinasjon. Har du ikkje noko i leopard så kan du går for heilsvart. Evt. smykker etc. i gull. Svarte sko.


Vil anbefale at ein også reiser i dette antrekket, men det blir opp til kvar enkelt. På «Singers corner» så kan det hende temperaturen er slik at me uansett må ha jakke. Då får det berre bli slik.


Kveldskonsert: Me kler oss fint. Ta på deg det du vil ha på festmiddagen


- Kari, Åsmund, MayLinn og Kari Hilde -


32 views0 comments

Recent Posts

See All

Hei igjen! 😃 Plan for filminga på onsdag ser slik ut: ❗️Oppmøte kl 15.45❗️ 1.Kl 16.00 - filme passasjerar på kaien, ved rekka på båten og på veg ombord. (Her blir det filma både på kaien og med drone

Då er det duka for raud løpar og ein god dose Hollywood- glam!✨ Stikkord for årets bekledning er: PALJETTAR OG FLØYEL Damer💃🏻 fri kombinasjon av plagg med paljettar og/eller glatt fløyel i valfri fa